Island er av Sivok bedre lag enn Nederland

Carmelo Anthony, Nikola VucevicTsjekkisk forsvarer Tomas Sivok representasjon anses neste motstander Island kvalifisering for enda sterkere motstander enn Nederland. Selv om det tilsynelatende ikke har slik individualitet som et lag bronse i VM, men har et veldig godt lag spillkonsepter og samspillet som gjør ham til en meget farlig Unibet motstander. Derfor er vi ikke overrasket over at Island fortsatt i bandet mistet et poeng neinkasoval.

„Det er hyggelig at vi har ni poeng, men det er aldri de tøffe kamper og vi venter fremdeles. Du har sannsynligvis vil være det vanskeligste nå med Island. Dette er sannsynligvis det beste laget i gruppen, om organiseringen av spillet,” sa Sivok reportere under dagens landslags event.

Den har til og med følelsen av at islendingene er for tiden plager sterkere enn den nederlandske. „Jeg tror det er definitivt vanskeligere Unibet motstander enn Nederland. Det har bedre spillere som Robben, men i form av team-konseptet, så Island er nå bedre. De har personligheter som Sigurdsson og Sígthorssona, men er ikke i hovedsak basert på lagspill , „la han til.

Islands største styrke er i sitt samspill. „. Jeg har informasjon om at aksen av teamet er sammen siden 17 år De er vant til hverandre, og resultatene taler for seg selv tre ganger vunnet med en score på 8:… 0. Det ser ut til å fungere perfekt Det er trolig den tøffeste motstanderen,” vurderes.

„De gjør det bra fysisk, basert på hvordan de spiller. Vi må tilpasse oss det, men i angrep må vi prøve å spille kombinasjon og prøve å bryte sitt forsvar, som sannsynligvis er den beste i gruppen,” sa Sivok. more: Unibet bonus – http://uni-no.com

Som forsvarer må stoppe kontringer motstander og forføre irriterende kamper. Han mener imidlertid at det kan håndtere, selv om defensiv landslaget vil ha fravær på grunn Limberského David og Luke Váchy endring. „Jeg bryr meg ikke om hvem spillet. Jeg prøver bare å forberede seg på det og være klar over hvem som har hva styrker og svakheter, for å gi oss samarbeidet så mye arbeid,” sa han.

„Det gjør en forskjell når du har en sterk hlavičkáře side om side, som du vet at i ti kamper for å vinne ni eller når duellere er ikke så Unibet sterk, men igjen, det skal være raskere og så videre. I alt det tar å lage i hodet, for å være sikker på banen. Men vi alle har opplevd, vi vet det, så det bør ikke være et problem, „sier Sivok.

Fordelen ville det være å se at alle Stopera landslaget er for tiden i form og kan umiddelbart hoppe inn i spillet. Det er så klar at han kan forbli blant varamedlemmer. På å snu Stopera er også brukt som en

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s