Elias vihdoin raportoi. Devils juhlivat legenda

Kymmenen päivää pidempään joukkue ja valmentajat tänään olisi seitsemän pitkää kuukautta, vihdoin odottaa ottelun. Patrik Elias, legendaarinen hyökkääjä vuotias jääkiekko pelaajat New Jersey, myöntää, että polven vahinkoa kesän harjoitusleirillä on jo historiaa ja tuntea sataprosenttisesti kunnossa.

„Mahdollisuudet, että hallitus tänään vastaan ​​Columbus todella on olemassa. Näemme, miten se tulee päivällä ja sitten yhdessä teemme lopullisen päätöksen. Jos se ei toiminut nyt, pelaavat perjantai vastaan ​​Montreal „, sanoi Elia käsitellä Devils päävalmentaja John Hynes.

„Olen vihdoin tuntuu yhtä hyvä kuin viime vuosina. Näemme, miten polvi vastataan päivittäisen harjoittelun tai vastaavat kuorman. Mutta nyt kaikki on kunnossa, „Elia tyytyväinen 1017 Kanadan Betsson olevia tuottavin pelaajat Devils historian.

Sillä kotoisin Trebic ei ole ensimmäinen kerta, koska terveyden komplikaatioita jäi alkuvuonna. Kaudella 2005/06 hän oli hepatiitti ohittaa aukon 39 ottelut, neljä vuotta myöhemmin hän tuli jälleen ensimmäisenä kolmetoista kaksintaistelut ongelmien vuoksi nivusiin. Mutta ilmeisesti nyt palata jäälle on hieman helpompaa.

Olen innoissani myöntää Elia
„Olen innoissani mutta myös tarpeeksi fiksu pelaaja, etten päästä tarpeettomia ongelmia. Ensimmäinen muutamia pelejä Yritän pelata yksinkertaista, ja toivon saada sen nopeasti „, sanoi Elias, joka pitäisi tehdä Betsson keskustasta Jacob Josefson.

„Kaikki tietävät, mitä Patty tekee. Se on hyvä jääkiekkoilija, joka tekee hänen joukkuetoverinsa paremmin. Joten en ota se suuri mahdollisuus nousta yhdessä niin pelaajia. Tiimimme todella on taas toinen ulottuvuus betsson cashback bonus, „uskoo eteenpäin Ruotsin.

Ja paluu kuvakkeet Devils on innoissaan ja Hynes. „Hän on uskomaton tunne, jääkiekko ja loukkaavaa valmiuksia, plus se on kypsä pelaaja. Kaikki nämä näkökohdat ovat erittäin tärkeitä ja olemme innolla sitä, saamme heidät takaisin (raportissa) „, sanoi valmentaja New Jerseyssä.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s