Tsjekkia – Sveits 3: 1

Tsjekkiske hockeyspillere slå VM i Kamloops, Canada, Sveits 3: 1 og lappet smaken etter den første nederlaget mot Sverige 2: 3 mål åtte sekunder før slutt. Trener George Vozák kan, i den siste kampen i grunnleggende gruppe B mot Japan for å kjempe for historisk fremskritt til kvartfinalen, mens i løpet av andre deltakelse blant eliten for første gang for å sikre unnsetning. Duel vil bli spilt på torsdag fra 22:00 CET.


Arrangert to mål seier over rettighetshavers bronsemedaljer fra OL i Sotsji 2014 Tereza Vanišová. Først i det 22. minutt og brukte power play for 78 sekunder vant sveitsisk keeper Firenze Schelling igjen. I det 28. minutt, men redusert i en numerisk fordel Alina Müller, men fem og et (betsson norge) halvt minutt før slutten av forsikrede vinne en annen powerplay Samantha Kolowratová.
For tsjekkerne, det var historisk den andre seier i elite kategorien MS. I 2013 i Ottawa, vant i sin debut i gruppen over hele Sverige 3: 2, men til slutt, etter at tapet mot de samme (betsafe bonus) motstanderne 0: 2 på kampene i kampen om å opprettholde ned.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s